Tallers de la Festa

(CAT)
Una nova proposta per a l’onzena edició de la Festa del Grafisme (Portbou). Uns tallers impartits per rellevants professionals del món del disseny, la comunicació visual i l’arquitectura, als quals se’ls ha donat llibertat per experimentar, proposar, investigar i crear propostes i continguts d’acord amb la línia de pensament de la Festa.

De cinc dies de durada per a propiciar resultats interessants, innovadors i potents; per promoure una relació estreta i propera tant amb els tutors del taller com amb els altres participants.

Una oportunitat tant a nivell personal com professional per demostrar responsabilitat social, política i personal sense deixar d’aprendre, créixer i jugar.

10—14.09.18 Portbou
Tallers de la Festa.
Early tickets fins al 30 d’abril
#BenditaGloria #CurroClaret #Anthonyburrill #LeveProjects
#tdf18 #fdg18

 TallersdelaFesta_1

Talleres de la Festa

(CAST)
Una nueva propuesta para la onceava edición de la Festa del Grafisme (Portbou). Unos talleres impartidos por relevantes profesionales del mundo del diseño, la comunicación visual y la arquitectura, a los que se les ha dado libertad para experimentar, proponer, investigar y crear propuestas y contenidos acordes con la línea de pensamiento de la Festa.

De cinco días de duración para propiciar resultados interesantes, innovadores y potentes; para promover una relación estrecha y cercana tanto con los tutores del taller como con los demás participantes.

Una oportunidad tanto a nivel personal como profesional para demostrar responsabilidad social, política y personal sin dejar de aprender, crecer y jugar.

10—14.09.18 Portbou
Talleres de la Festa.
Early tickets hasta el 30 de abril
#BenditaGloria #CurroClaret #Anthonyburrill #LeveProjects
#tdf18 #fdg18