Llibres i tristesa

(CAT)
Una bona notícia, sense necessitat d’esperar a la festa del llibre del 23 d’abril podeu anar a mirar si trobeu algun llibre interessant en Loring Art.


I una mala notícia, aquesta és l’última ocasió en què podreu fer-ho, ja que després de 25 anys distribuint llibres d’art i disseny des d’una llibreria independent Loring Art fa liquidació i rematada final abans de la jubilació.
És el moment de endur-se llibres i deixar escapar alguna llàgrima, snif, snif així com recordar que Loring Art va participar a l’edició de 2014 dela Festa.
Loring Art
Floridablanca 65-67 1r 1a
De dilluns a divendres
De 10:00 a 20:30 h. (Segons dades de la seva web)

 

Loring_Art_1

 

Libros y tristeza

(CAST)
Una buena noticia, sin necesidad de esperar a la fiesta del libro del 23 de abril podéis ir a mirar si encontráis algún libro interesante en Loring Art.

Y una mala noticia, esta es la última ocasión en que podréis hacerlo, ya que tras 25 años distribuyendo libros de arte y diseño desde una librería independiente Loring Art hace liquidación y remate final antes de la jubilación.

Es el momento de llevarse libros y dejar escapar alguna lagrima, snif, snif y de recordar que Loring Art participó en la edición de 2014 de la Festa.

Loring Art
Floridablanca 65-67 1º 1ª
De lunes a viernes
De 10:00 a 20:30 h. (según datos de su web)