Les Rambles de Barcelona i la Festa del Grafisme

(CAT)
Si passes aquests calorosos dies d’estiu a la ciutat de Barcelona us recomanem un passeig per les Rambles on podràs veure un parell d’excel·lents exposicions relacionades -sutilmente- amb la Festa del Grafisme.

A la Virreina -Centre de la Imatge- es pot veure una exposició dedicada a la fotografia creativa a Catalunya (1973-1982). Un recorregut per revistes, galeries, espais dedicats a la fotografia, museus i evidentment fotògrafs. Entre ells es troba el nostre amic Eduard Olivella a qui varem retra homenatge en l’edició de l’any 2016 i posseïdor d’una casa a la platja de Portbou en què hem celebrat molts inicis de la Festa els divendres a la nit.

I al final de la Rambla hi ha el Santa Mònica, un espai gestionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que presenta l’exposició Natural / Artificial, una col·lectiva en la que es troba entre els participants en Curro Claret, que també va participar en l’edició de la Festa de l’any 2016 i que aquest any impartirà un dels Tallers de la Festa.

Foto creativa

Fotografia de Marta Sentis

 

natural_artificial

 

Las Ramblas de Barcelona y la Festa del Grafisme

(CAST)
Si pasas estos calurosos días de verano en la ciudad de Barcelona te recomendamos un paseo por las Ramblas donde podrás ver un par de excelentes exposiciones relacionadas –sutilmente- con la Festa del Grafisme.

En la Virreina -Centre de la Imatge- se puede ver una exposición dedicada a la fotografía creativa en Cataluña (1973-1982). Un recorrido por revistas, galerías, espacios dedicados a la fotografía, museos y evidentemente fotógrafos. Entre ellos se encuentra nuestro amigo Eduard Olivella a quien rendimos homenaje en la edición del año 2016 y poseedor de una casa en la playa de Portbou en la que hemos celebrado muchos inicios de la Festa los viernes por la noche.

Y al final de la Rambla se encuentra el Santa Mònica, un espacio gestionado por el Departamento de Cultura de la Generalitat de Catalunya que presenta la exposición Natural/Artificial, una colectiva entre cuyos participantes se encuentra Curro Claret, que también participó en la edición de la Festa del año 2016 y que este año impartirá uno de los Tallers de la Festa.