Festa del Grafisme 2018

(CAT)
Ja falten pocs dies per a una nova edició de la Festa, l’onzena. Ja us podeu anar preparant per a un cap de setmana ple d’activitats que esperem que gaudiu amb calma i assossec, amb l’esperit tranquil de la Festa.

Tindrem experiències de joves pistolers – Ester ArrébolaPaula de Alvaro, Núria Gali, Gemma Peña, Albert Pérez i Nacho Sánchez, més l’il·lustrador Pol Montserrat-, activitats i bogeries diverses –Virginia Mars, la presentació del llibre Cárnicas Gràfiques 2, el projecte Nibster, una nova revista de cal·ligrafia, l’inventari de treballs, una cursa de xapes i un campionat de pales de platja, guateques i música en directe amb Yak42 macho black & roll, una batalla d’arrossos amb Ladissenyadora i amb Gemma Terol, Drink & Draw– sense oblidar les exposicions -un homenatge a Xavier Fernández, responsable de la imatge del 2014, la gràfica de la revolta, intervencions a les parets del poble del col·lectiu Nibster i una mostra de gràfica quinqui.

Tot això completament gratis (excepte les paelles), per viure-ho al costat de vells i nous amics bojos pel disseny, al costat del mar, a l’antiga frontera amb el país veí. Us esperem a totes i a tots.

Festa01_web

 

Festa del Grafisme 2018

(CAST)
Ya faltan pocos días para una nueva edición de la Festa, la onceava. Ya os podéis ir preparando para un fin de semana lleno de actividades que esperamos que disfrutéis con calma y sosiego, con el espíritu tranquilo de la Festa.

Tendremos experiencias de jóvenes pistoleros –Ester Arrébola, Paula de Alvaro, Núria Gali, Gemma Peña, Albert Pérez y Nacho Sánchez, más el ilustrador Pol Montserrat-, actividades y locuras varias –Virginia Mars, la presentación del libro Carnicas Gràfiques 2, el proyecto Nibster, una nueva revista de caligrafía, el inventari de treballs, una carrera de chapas y un campeonato de palas de playa, guateques y música en directo con Yak42 macho black&roll, una batalla de arroces con Ladissenyadora y con Gemma Terol, Drink & Draw– sin olvidar las exposiciones –un homenaje a Xavier Fernández, responsable de la imagen del 2014, la gràfica de la revolta, intervenciones en las paredes del pueblo del colectivo Nibster y una muestra de gráfica quinqui.

Todo esto completamente gratis (excepto las paellas), para vivirlo junto a viejos y nuevos amigos locos por el diseño, junto al mar, en la antigua frontera con el país vecino. Os esperamos a todas y a todos.