Pol Montserrat, una de les experiències de la Festa

(CAT)
Llicenciat en Disseny Gràfic a Elisava i amb un curs a la Universitat de Southampton, Pol Montserrat prefereix dibuixar. El seu treball està realitzat sobre la base de formes simples, taques i guaix en un estil que podríem definir com simbòlic i amb una forta càrrega conceptual.

Ha publicat a Eldorado i a Odiseo de Folch Studio, on opinen que: De traços intensos, és un dels millors il·lustradors de Barcelona. Senzill, molt ràpid en l’execució i amb resultats d’una bellesa extrema. És capaç de sintetitzar conceptes i idees complexes o abstractes en unes poques línies.

També ha fet il·lustracions per al Banc de Sabadell, Stradivarius, La Patent, New Werktheater o Marset i és el responsable de la tipografia de l’Hotel El Palauet de Barcelona.

Apunta’t a la seva experiència, gaudeix la Festa del Grafisme.

Pots veure més treballs seus aquí i aquí.

 

Pol_Montserrat_3

Pol Montserrat, una de las experiencias de la Festa

(CAST)
Licenciado en Diseño Gráfico en Elisava y con un curso en la Universidad de Southampton, Pol Montserrat prefiere dibujar. Su trabajo esta realizado en base a formas simples, manchas y gouache en un estilo que podríamos definir como simbólico y con una fuerte carga conceptual.

Ha publicado en Eldorado y en Odiseo de Folch Studio, donde opinan que: De trazos intensos, es uno de los mejores ilustradores de Barcelona. Sencillo, muy rápido en la ejecución y con resultados de una belleza extrema. Es capaz de sintetizar conceptos e ideas complejas o abstractas en unas pocas líneas.

También ha hecho ilustraciones para el Banco de Sabadell, Stradivarius, La Patente, New Werktheater o Marset y es el responsable de la tipografía del Hotel El Palauet de Barcelona.

Apúntate a su experiencia, disfruta la Festa del Grafisme.

Puedes ver más trabajos suyos aquí y aquí.