Joves pistolers. experiències

(CAT)
Si, confessem haver robat el nom del ADC de Nova York, Young guns, però no l’esperit. Mentre que per al ADC els seus joves pistolers són aquells dissenyadors que comencen a destacar en la professió, els nostres joves pistolers presenten els seus projectes de fi de grau.

Aquest any la Festa aposta per donar veu a la professió amb l’últim treball no professional d’aquests ex-estudiants. Volem compartir aquestes propostes presentades només fa uns mesos amb els assistents a la Festa, intentar descobrir quin és el futur del disseny, com ho viuen, expressen i interpreten les noves generacions. Intentar saber que els preocupa, motiva o interessa. Avançar cap aquest futur que ja és aquí.

Joves_pistolers

 

Jóvenes pistoleros. Experiencias

(CAST)
Si, confesamos haber robado el nombre del ADC de Nueva York, Young guns, pero no el espíritu. Mientras que para el ADC sus jóvenes pistoleros son aquellos diseñadores que empiezan a destacar en la profesión, nuestros jóvenes pistoleros presentan sus proyectos de fin de grado.

Este año la Festa apuesta por dar voz a la profesión con el último trabajo no profesional de estos ex-estudiantes. Queremos compartir estas propuestas presentadas sólo hace unos meses con los asistentes a la Festa, intentar descubrir cual es el futuro del diseño, como lo viven, expresan e interpretan las nuevas generaciones. Intentar saber que les preocupa, motiva o interesa. Avanzar hacia ese futuro que ya está aquí.