La Festa és gratis, la paella no!

(CAT)
En les últimes edicions, la paella popular s’ha convertit en un clàssic i en una altra manera de col·laborar econòmicament en el manteniment de la Festa juntament amb les consumicions dels guateques.

Les vostres col·laboracions en aquest aspecte ens permeten seguir desenvolupant les activitats de la Festa de manera gratuïta. Per poder seguir treballant en el futur d’una activitat que enguany compleix 11 anys de vida.

Aquest any tenim no una sinó dues paelles. Us proposem una batalla (incruenta) de paelles. Una paella-taller el dissabte 15, en què estaran en els fogons la gent de Ladissenyadora. I el diumenge 16 d’una paella alcoiana amb Gemma Terol & team.

El preu per a una ració de paella i una copa de vi blanc és de 15 €
Si us apunteu a l’combo i proveu les dues versions de la clàssica paella amb els seus corresponents copes de vi blanc només us costarà 25 €.

Important, cal inscriure abans del proper divendres 7 de setembre a les 20:00 h, enviant un mail a jaume@baued.es indicant si us apunteu al dinar de dissabte, a la de diumenge o a les dues.

Individual o doble. Marxant la paella.

festa_2018_paella

¡La Festa es gratis, la paella no!

(CAST)
En las últimas ediciones, la paella popular se ha convertido en un clásico y en otra manera de colaborar económicamente en el mantenimiento de la Festa junto con las consumiciones de los guateques.
Vuestras colaboraciones en este aspecto nos permiten seguir desarrollando las actividades de la Festa de manera gratuita. Para poder seguir trabajando en el futuro de una actividad que este año cumple 11 años de vida.

Este año tenemos no una sino dos paellas. Os proponemos una batalla (incruenta) de paellas. Una paella-taller el sábado 15, en la que estarán en los fogones la gente de Ladissenyadora. Y el domingo 16 una paella alcoyana con Gemma Terol & team.

El precio para una ración de paella y una copa de vino blanco es de 15€
Si os apuntáis al combo y probáis las dos versiones de la clásica paella con sus correspondientes copas de vino blanco sólo os costará 25 €.

Importante, es necesario inscribirse antes del próximo viernes 7 de septiembre a las 20:00 h, enviando un mail a jaume@baued.es indicando si os apuntáis a la comida del sábado, a la del domingo o a las dos.

Individual o doble. Marchando la paella.