No ha pogut ser!

[CAT]

Aquest any us volíem donar la sorpresa de presentar Experimental Jet Set a la Festa del Grafisme. Malgrat els nostres contactes amb la Gerrit Rietveld Academie i del viatge de Raúl a Amsterdam, aquesta va ser part de la seva resposta:

And still – we hate to bring you this news, but we are suddenly unsure whether we should come to Portbou.
We know you will hate us for this.
But we are afraid we have to reject your kind invitation to bring us to Portbou.
We are extremely sorry about this!
We hope you’ll ask us again, next year!
Danny, Marieke, Erwin,
Experimental Jetset.

Tot i que en aquesta edició de la Festa no volíem comptar amb dissenyadors gràfics, l’últim llibre d’Experimental Jet Set Statement and CounterStatement s’adaptava perfectament al programa d’enguany. El llibre és completament diferent a les publicacions a l’ús. Dels seus treballs només es reprodueixen fragments i detalls (a mida real i un sol color) que en les pàgines del llibre perden tot el significat; s’inclouen assaigs de Linda van Deursen, Mark Owen i Ian Svenonius. La resta del contingut és un glossari on es reprodueixen textos seus, referències, reflexions, fragments d’entrevistes, etc. Un collage de les seves opinions i idees, moltes vegades contradictòries, una mena de text cut-up a l’estil de William Burroughs.

Un llibre que no hauríeu de deixar de llegir.

ejs_scs_2

No ha podido ser!

[CAST]
Este año os queríamos dar la sorpresa de presentar a Experimental Jet Set en la Festa del Grafisme. A pesar de nuestros contactos con la Gerrit Rietveld Academie y del viaje de Raúl a Amsterdam, esta fue parte de su respuesta:

And still – we hate to bring you this news, but we are suddenly unsure whether we should come to Portbou.
We know you will hate us for this.
But we are afraid we have to reject your kind invitation to bring us to Portbou.
We are extremely sorry about this!
We hope you’ll ask us again, next year!
Danny, Marieke, Erwin,
Experimental Jetset.

A pesar de que en esta edición de la Festa no queríamos contar con diseñadores gráficos, el último libro de Experimental Jet Set Statement and CounterStatement se adaptaba perfectamente al programa de este año.

El libro es completamente diferente a las publicaciones al uso. De sus trabajos sólo se reproducen fragmentos y detalles (a tamaño real y un solo color) que en las páginas del libro pierden todo el significado; se incluyen ensayos de Linda van Deursen. Mark Owen e Ian Svenonius. El resto del contenido es un glosario donde se reproducen textos suyos, referencias, reflexiones, fragmentos de entrevistas, etc. Un collage de sus opiniones e ideas, muchas veces contradictorias, una especie de texto cut-up al estilo de William Burroughs.

Un libro que no deberíais dejar de leer.

exj-scs_1