Amics de la Festa

(CAT)
La Festa no rep subvencions, proposa promocionar el disseny en general i el gràfic en particular i programa tots els seus actes amb caràcter gratuït. El funcionament d’aquest esdeveniment només s’aconsegueix gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament de Portbou i al treball desinteressat dels organitzadors.

AJUDA’NS
Si, com nosaltres, estàs boig pel disseny, adquireix un passaport d’Amic de la Festa; col·labora i ajuda a mantenir viu aquest esdeveniment tan especial.

El passaport, de validesa anual, té diferents categories.

F / Col·laboració anual de 20 €
Amic de la Festa del Grafisme

FE / Col·laboració anual de 50 €
Amic de la Festa del Grafisme
Aquest passaport permet al seu titular dues consumicions gratuïtes al guateque de dissabte nit de la Festa.

FES / Col·laboració anual de 100 €
Amic de la Festa del Grafisme
Aquest passaport permet al seu titular quatre consumicions gratuïtes al guateque de dissabte nit i un dinar de diumenge a la Festa

FEST / Col·laboració anual de 250 €
Amic de la Festa del Grafisme
Aquest passaport permet al seu titular deu consumicions al guateque, el dinar del diumenge i la possibilitat del segell d’assistència a qualsevol edició de la Festa.

FESTA / Col·laboració anual de 495 €
Amic de la Festa del Grafisme
Aquest passaport permet al seu titular la realització d’un dels Tallers de la Festa, quinze consumicions al guateque, el dinar del diumenge i la possibilitat del segell d’assistència a qualsevol edició de la Festa.

Si estàs interessat a adquirir el passaport d’Amics de la Festa posa’t en contacte amb qualsevol persona de l’organització durant el cap de setmana de l’esdeveniment. Si no has pogut pujar a Portbou però vols col·laborar amb la Festa envia un mail amb la teva sol·licitud a jaumepujagut5@gmail.com

Passaport_web

 

 

(CAST)
La Festa no recibe subvenciones, propone promocionar el diseño en general y el gráfico en particular y programa todos sus actos con carácter gratuito. El funcionamiento de este evento sólo se consigue gracias a la ayuda del Ayuntamiento de Portbou y al trabajo desinteresado de los organizadores.

AYÚDANOS
Si, como nosotros, estás loco por el diseño, adquiere un pasaporte de Amigo de La Festa; colabora y ayuda a mantener vivo este evento tan especial.

El pasaporte, de validez anual, tiene distintas categorías.

F / Colaboración anual de 20 €
Amigo de la Festa del Grafisme

FE / Colaboración anual de 50 €
Amigo de la Festa del Grafisme
Este pasaporte permite a su titular dos consumiciones gratuitas en el guateque del sábado noche de la Festa

FES / Colaboración anual de 100 €
Amigo de la Festa del Grafisme
Este pasaporte permite a su titular cuatro consumiciones gratuitas en el guateque del sábado noche y una comida del domingo en la Festa.

FEST / Colaboración anual de 250 €
Amigo de la Festa del Grafisme
Este pasaporte permite a su titular diez consumiciones en el guateque del sábado noche, la comida del domingo y la posibilidad del sello de asistencia a cualquier edición de la Festa.

FESTA / Colaboración anual de 495 €
Amigo de la Festa del Grafisme
Este pasaporte permite a su titular la realización de uno de los Tallers de la Festa, quince consumiciones en el guateque del sábado noche, la comida del domingo y la posibilidad del sello de asistencia a cualquier edición de la Festa.

Si estás interesado en adquirir el pasaporte de Amigo de la Festa ponte en contacto con cualquier persona de la organización durante el fin de semana del evento. Si no has podido subir a Portbou pero quieres colaborar con la Festa envía un mail con tu solicitud a jaumepujagut5@gmail.com