Paradís 2022. Una jornada a València dedicada al disseny ia la creativitat

(CAT)
Conferències sobre innovació, activisme femení, humor, ètica, sostenibilitat, poesia i molt disseny, a l’espai cultural La Rambleta de València. Organitzat per València Capital Mundial del Disseny 2022, amb el suport de la Diputació de València.

Paradís 2022 prendrà forma en set xerrades que, segons l’organització, pretenen portar tot el públic al cel de la creativitat. En un format didàctic i lúdic, s’abordaran qüestions com l’ètica i el disseny, el naming i la poesia, l’activisme femení, l’humor, la sostenibilitat i la direcció d’art, tot amb el disseny com a fil conductor.

En aquesta segona edició participaran com a ponents figures destacades del panorama nacional com Óscar Guayabero (membre del col·lectiu organitzador de la Festa), Fernando Beltrán, Inma Bermúdez, Ingrid Picanyol (assidua a la Festa en els darrers anys), Javier Jaén (participant a la edició del 2015), Wences Sanz i María Rufilanchas (Teta & Teta), presentat, en clau d’humor per Lina Vila, dissenyadora i il·lustradora valenciana.

Dissabte 19 de febrer
A les 18:00
La Rambleta
Bulevard Sud, esq. Carrer Pío IX (València)

Entrada gratuïta, prèvia inscripció

Paradis_2022_interior_2

Paradís 2022. Una jornada en Valencia dedicada al diseño y a la creatividad

(CAST)
Conferencias sobre innovación, activismo femenino, humor, ética, sostenibilidad, poesía y mucho diseño, en el el espacio cultural La Rambleta de Valencia. Organizado por València Capital Mundial del Diseño 2022, con el apoyo de la Diputació de València.

Paradís 2022 tomará forma en siete charlas que, según la organización, pretenden llevar a todo el público al cielo de la creatividad. En un formato didáctico y lúdico, se abordarán cuestiones como la ética y el diseño, el naming y la poesía, el activismo femenino, el humor, la sostenibilidad y la dirección de arte, todo con el diseño como hilo conductor.

En esta segunda edición participarán como ponentes figuras destacadas del panorama nacional como Óscar Guayabero (miembro del colectivo organizador de la Festa), Fernando Beltrán, Inma Bermúdez, Ingrid Picanyol (asidua a la Festa en los últimos años), Javier Jaén (participante en la edición del 2015), Wences Sanz y María Rufilanchas (Teta & Teta), presentado, en clave de humor por Lina Vila, diseñadora e ilustradora valenciana.

Sábado 19 de febrero
A las 18:00
La Rambleta
Bulevar Sur, esq. Carrer Pío IX (Valencia)

Entrada gratuita, previa inscripción

Paradis_2022_interior_1