Adéu Eduard, fins sempre.

(CAT)
Després d’una llarga malaltia, Eduard Olivella Falp, ens ha deixat orfes de la seva presència. Amb ell compartim moltíssimes coses així com un mateix interès per la cultura, el disseny, la fotografia, l’amistat, el cinema, Portbou.

La Festa del Grafisme va gaudir de la seva presència des de la primera edició i la seva cabanya de pescadors a la platja ha estat un dels llocs màgics de moltes de les edicions de la Festa.

En l’edició de l’any 2016 li retem homenatge en format exposició, en el llibre AZ Festa del Grafisme 2008-2018, el seu treball de foto fixa en les pel·lícules de Bigas Lluna està esperant amagat a l’interior de les fulles enquadernades a la japonesa, i sempre estarà en la nostra memòria compartint anècdotes, moments, sensacions i aquest mar mediterrani, el de la costa brava, que tant li agradava mirar.

Web
Blog
Flickr

 

EO_5 EO_2

 

 

Adiós Eduard, hasta siempre.

(CAST)
Después de una larga enfermedad, Eduard Olivella Falp, nos ha dejado huérfanos de su presencia. Con él compartimos muchísimas cosas así como un mismo interés por la cultura, el diseño, la fotografía, la amistad, el cine, Portbou.

La Festa del Grafisme disfrutó de su presencia desde la primera edición y su cabaña de pescadores en la playa ha sido uno de los lugares mágicos de muchas de las ediciones de la Festa.

En la edición del año 2016 le rendimos homenaje en formato exposición, en el libro AZ Festa del Grafisme 2008-2018, su trabajo de foto fija en las películas de Bigas Luna está esperando escondido en el interior de las hojas encuadernadas a la japonesa, y siempre estará en nuestra memoria compartiendo anécdotas, momentos, sensaciones y ese mar mediterráneo, el de la costa brava, que tanto le gustaba mirar.

Web
Blog
Flickr

 

EO_3 EO_4