Amics de la Festa

(CAT)

DONATIUS

La Festa no rep subvencions, proposa promocionar el disseny gràfic i programa tots els seus actes amb un caràcter de gratuïtat. El funcionament d’aquest esdeveniment només s’aconsegueix gràcies a l’ajut de l’Ajuntament de Portbou i el treball desinteressat dels organitzadors.

DONAN’NS EL TEU SUPORT

Si, com nosaltres, estàs boig pel disseny gràfic, fes una donació, col·labora i ajuda a mantenir viu aquest esdeveniment tan especial. Pots donar la quantitat que vulguis, tantes vegades com vulguis. Mínim 5 euros, si us plau.
La millor manera per a nosaltres és que ens facis una transferència bancària al compte de La Caixa a nom de la Festa del Grafisme, especificant el teu nom i cognoms. El número de compte és:

ES 05 2100-3011-31-2200500804

Gràcies pel teu suport! 😉

(CAST)

DONATIVOS
La Festa no recibe subvenciones, propone promocionar el diseño gráfico y programa todos sus actos con carácter gratuito. El funcionamiento de este evento sólo se consigue gracias a la ayuda del Ayuntamiento de Portbou y al trabajo desinteresado de los organizadores.

 

AYÚDANOS

Si, como nosotros, estás loco por el diseño gráfico, haz una donación, colabora y ayuda a mantener vivo este evento tan especial. Puedes donar la cantidad que quieras, tantas veces como quieras. Mínimo 5 euros, por favor.
La mejor manera para nosotros es que realices una transferencia bancaria a la cuenta de la Caixa a nombre de la Festa del Grafisme, especificando tu nombre y apellidos. El número de cuenta es:

ES 05 2100-3011-31-2200500804

Gracias por tu ayuda! 😉