Els menús de la Festa

(CAT)

En aquesta edició de la Festa us proposarem col·laborar amb nosaltres a partir dels menjars; l’any passat ja fem servir la frase de “la Festa és gratis, la paella no” i creiem que l’experiència va ser positiva per a tothom.

Ara us proposem, no només la paella de diumenge, sinó també el sopar de divendres (per als que arribeu aquest dia) i el dinar del dissabte.

Molts de vosaltres ja coneixeu el xiringuito de l’Antonio, davant del mar; aquest serà el punt de trobada de la majoria de les nostres menjars.

Volem deixar clar i transparent que els que us apunteu als menús de la Festa esteu col·laborant amb nosaltres, ja que una part de l’import anirà a les nostres butxaques i ens permetrà seguir treballant en el futur i cobrir les petites despeses del present.

Per al sopar de divendres us proposem una sardinada, pernil i canya o beguda.

Per el dinar del dissabte calamars, seitó, croquetes o aletes (o pernil per als que no ho hagin provat el divendres) i beguda

La paella del diumenge la celebrarem com l’any passat al jardí del Centre Cívic, inclou una beguda i gràcies al Morro Fi us podrem convidar a un vermut.

Us podeu apuntar a cada àpat per separat al preu de 15 euros cadascun, que recordeu inclou la col·laboració amb la Festa i també us podem oferir un pack dels tres menjars per 40 euros.

És absolutament necessari l’inscripció, mitjançant un mail a jaume@baued.es, abans de les 23:59 hores del dimecres 13 de setembre, indicant a que us apunteu: sopar divendres, menjar dissabte, paella o pack.

Com veieu us hem deixat lliure la nit de dissabte perquè investigueu l’oferta gastronòmica de Portbou. Us esperem a tots, tots.

sardina

 

 

Los menús de la Festa

(CAST)
En esta edición de la Festa os vamos a proponer colaborar con nosotros a partir de las comidas; el año pasado ya utilizamos la frase de “la Festa es gratis, la paella no” y creemos que la experiencia fue positiva para todos.

Ahora os proponemos, no sólo la paella del domingo, sino también la cena del viernes (para los que lleguéis ese día) y la comida del sábado.

Muchos de vosotros ya conocéis el chiringuito de Antonio, frente al mar; ese será el punto de encuentro de la mayoría de nuestras comidas.

Queremos dejar claro y transparente que los que os apuntéis a los menús de la Festa estáis colaborando con nosotros, ya que una parte del importe irá a nuestros bolsillos y nos permitirá seguir trabajando en el futuro y cubrir los pequeños gastos del presente.

Para la cena del viernes os proponemos una sardinada, jamón y caña o bebida.

Para la comida del sábado calamares, boquerón, croquetas o alitas (o jamón para los que no lo hayan probado el viernes) y bebida

La paella del domingo la celebraremos como el año pasado en el jardín del Centro Cívico, incluye una bebida y gracias al Morro Fi os podremos invitar a un vermú.

Os podéis apuntar a cada comida por separado al precio de 15 euros cada una, que recordad incluye la colaboración con la Festa y también os podemos ofrecer un pack de las tres comidas por 40 euros.

Es absolutamente necesario inscribirse, mediante un mail a jaume@baued.es, antes de las 23:59 horas del miércoles 13 de septiembre, indicando a que os apuntáis: cena viernes, comida sábado, paella o pack.

Como veis os hemos dejado libre la noche del sábado para que investiguéis la oferta gastronómica de Portbou. Os esperamos a todos, todos.