Info

(CAT)

Llengües
La Festa del Grafisme no disposa de traducció simultània ni consecutiva. Cada participant utilitza la seva pròpia llengua o la que li vingui de gust i entre tots ens anem acoblant. Cal anar acostumant l’oïda, la curiositat i la ideologia a la cultura global. Al capdevall, els grafistes treballem amb diferents codis de comunicació. Doncs ja és això.

Ordinadors
Si us ve de gust aquesta és una bona ocasió per deixar-ho a casa. Si no podeu viure sense ell, en alguns bars i restaurants hi ha connexió wi-fi, oberta i de pagament.

Allotjament
Portbou és un població petita. Hi ha oferta per dormir però durant la Festa del Grafisme pot quedar completa. L’Ajuntament recomana visitar aquests enllaços:

Hotels de Portbou
Apartaments de Portbou

Pel tracte que ens han ofert any rere any, nosaltres recomanem aquesta opció:

 

Hostal Port Bou
Carrer Cervera, 20, 17497 – Portbou
972 390 386
972 390 003
www.hostalportbou
recepcio@hostalportbou.cat

Si necessiteu més informació, també podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Portbou

Menjar i beure
Portbou compta amb bars i restaurants de diferents nivells, així com de mercat (dissabte), botigues de queviures, fleques i supermercat, oberts durant la Festa del Grafisme.

 

(CAST)

Idiomas
La Festa del Grafisme no dispone de traducción simultanea ni consecutiva. Cada participante utiliza su propio idioma o la que le apetezca y entre todos nos vamos acoplando. Es necesario ir acostumbrando el oído , la curiosidad y la ideología a la cultura global. Al fin y al cabo los grafistas trabajamos con diferentes códigos de comunicación. Así que esto es lo que hay.

Ordenadores
Si os apetece esta es una buena ocasión para dejarlo en casa. Si no podéis vivir sin él, en algunos bares y restaurantes tienen conexión wi-fi, abierta y de pago.

Alojamiento
Portbou es una población pequeña. Hay oferta para dormir pero durante la Festa del Grafisme puede quedar completo. El Ayuntamiento recomienda visitar estos enlaces:

Hotels de Portbou
Apartaments de Portbou

Por el trato que nos han ofrecido año tras año, nosotros recomendamos esta opción:

 

Hostal Port Bou
Carrer Cervera, 20, 17497 – Portbou
972 390 386
972 390 003
www.hostalportbou
recepcio@hostalportbou.cat

Si necesitáis más información, también podéis contactar con la Oficina de Turismo de Portbou

Comer y beber
Portbou cuenta con bares y restaurantes de diferentes niveles, así como de mercado (sábado por la mañana), tiendas de alimentación, panaderías y supermercado, abiertos durante la Festa del Grafisme.