# estar-se a casa 4

(CAT)

bookish.es/

Bookish és una subscripció literària que et sorprèn cada mes amb una experiencia de lectura única [24,90 € a el mes, sense permanències].
Cada mes reps a casa teva una caixa amb una novetat literària (un llibre que acaba d’arribar a les llibreries, amb qualitat literària però entretingut, que renovi les teves ganes de llegir). Un mapa de l’experiència (destinada a acompanyar-te en el viatge, a guiar-te cap als paratges més bells del llibre que tens entre les mans). Complements de lectura (la caixa inclou sempre alguns elements per ajudar-te a amplificar l’experiència de lectura).

 

El lenguaje

 

# estar-se a casa 4

(CAST)

bookish.es/

Bookish es una suscripción literaria que te sorprende cada mes con una experiencia de lectura única [ 24,90€ al mes, sin permanencias ].
Cada mes recibes en tu casa una caja con una novedad literaria (un libro que acaba de llegar a las librerías, con calidad literaria pero entretenido, que renueve tus ganas de leer). Un mapa de la experiencia (destinada a acompañarte en el viaje, a guiarte hacia los parajes más bellos del libro que tienes entre las manos). Complementos de lectura (la caja incluye siempre algunos elementos para ayudarte a amplificar la experiencia de lectura).