Tipografia a la televisió

(CAT)
Betevé, la cadena de televisió de Barcelona, va emetre el mes de juny passat un parell d’interessants reportatges al voltant de la lletra. Una entrevista amb Laura Meseguer i una visita a l’estudi del cal·lígraf Oriol Miró.

La Laura i l’Oriol han participat en diverses edicions de la Festa, formant equip amb Joan Carles Casasin, als tallers de tipografia que bategem com a Tiportbou.

 

 

 

Tipografía en televisión

(CAST)
Betevé, la cadena de televisión de Barcelona, emitió el pasado mes de junio un par de interesantes reportajes alrededor de la letra. Una entrevista con Laura Meseguer y una visita al estudio del calígrafo Oriol Miró.

Laura y Oriol han participado en diversas ediciones de la Festa, formando equipo con Joan Carles Casasin, en los talleres de tipografía que bautizamos como Tiportbou.