Carlota Marquina, Piet

CAT)
La galeria Art Enllà del barri de Gràcia presenta Piet, una exposició de Carlota Marquina, dissenyadora gràfica de formació i artista autodidacta per afició.

Carlota, a més a més del seu treball com a directora d’art i coordinadora del departament de disseny gràfic de nanimarquina, participa en diversos projectes de desenvolupament i comunicació empresarial, forma part de l’Associació Barcelonina de Collage i és membre del col·lectiu organitzador de la Festa del Grafisme.

El treball que Carlota presenta a Art Enllà es podria definir com el de petites impressions sobre la llum i el color. L’artista ha descobert el plaer de pintar petites obres on el color juga amb l’espai establint un diàleg festiu i joiós. Obres abstractes, minimalistes i lluminoses fetes amb sensibilitat extrema i un alt grau d’exigència personal. Petites peces per ser contemplades i gaudides amb tranquil·litat.

Com es pot llegir al full de sala de la galeria “Alguna cosa així com obrir petites escletxes a la paret per deixar entrar la llum del dia”

Abans de començar a pintar, Carlota dedicava el seu temps lliure al collage, no només amb les seves col·laboracions amb l’Associació Barcelonina del Collage sinó també amb exposicions individuals a Palo Alto (2016) o la galeria H2o (2018)

Art Ennlà
Sant Pere Màrtir 15, Gràcia. Barcelona
Inauguració
dimarts 25 d’octubre a les 19:00

Exposició
del 25 d’octubre al 12 de novembre
de dimarts a dissabte, de 16:30 a 20:30

Carlota_Marquina_1 Carlota_Marquina_2

 Carlota Marquina, Piet

(CAST)
La galería Art Enllà del barrio de Gràcia presenta Piet, una exposición de Carlota Marquina, diseñadora gráfica de formación y artista autodidacta por afición.

Carlota, además de su trabajo como directora de arte y coordinadora del departamento de diseño gráfico de nanimarquina, participa en diversos proyectos de desarrollo y comunicación empresarial, forma parte de la Associació Barcelonina de Collage y es miembro del colectivo organizador de la Festa del Grafisme.

El trabajo que Carlota presenta en Art Enllà podría definirse como el de pequeñas impresiones sobre la luz y el color. La artista ha descubierto el placer de pintar pequeñas obras donde el color juega con el espacio estableciendo un dialogo festivo y alegre. Obras abstractas, minimalistas y luminosas realizadas con sensibilidad extrema y un alto grado de exigencia personal. Pequeñas piezas para ser contempladas y disfrutadas con tranquilidad.

Como se puede leer en la hoja de sala de la galería “Algo así como abrir pequeñas rendijas en la pared para dejar entrar la luz del día”

Antes de empezar a pintar, Carlota dedicaba su tiempo libre al collage, no sólo con sus colaboraciones con la Associació Barcelonina del Collage sino también con exposiciones individuales en Palo Alto (2016) o la galería H2o (2018)

Art Ennlà
Sant Pere Màrtir 15, Gràcia. Barcelona
Inauguración
martes 25 de octubre a las 19:00

Exposición
del 25 de octubre al 12 de noviembre
de martes a sábado, de 16:30 a 20:30

 Carlota_Marquina_web

Carlota_Marquina_3