Fotos de la canalla

[CAT]

Encara que alguns de vosaltres encara no ho heu notat, molts dels dissenyadors que assisteixen a La Festa ja tenen fills; primer fèiem tallers infantils amb la intenció d’establir una bona relació amb els habitants de Portbou, però últimament els «petits» participants són fills i filles de dissenyadors gràfics …

potser en les properes edicions de la Festa portaràs als teus, així que per sapigueu el que us espera aquí us deixem algunes fotos del taller de Carme Parramon.

fem_mascares_1 fem_mascares_2 fem_mascares_3

Fotos de los niños

[CAST]
Aunque algunos de vosotros aun no lo habéis notado, muchos de los diseñadores que asisten a La Festa ya tienen hijos; primero hacíamos talleres infantiles con la intención de establecer una buena relación con los habitantes de Portbou, pero últimamente los “pequeños” participantes son hijos e hijas de diseñadores gráficos… quizá en las próximas ediciones de La Festa llevarás a los tuyos, así que para sepáis lo que os espera aquí os dejamos algunas fotos del taller de Carme Parramon.

fem_mascares_4 fem_mascares_5 fem_mascares_6 fem_mascares