Herbaris una exposició d’Arcangela Regis

(CAT)
Les imatges que configuren aquesta exposició formen part d’una investigació insistent, al llarg dels anys i a través de la natura i la llum, en l’essència del medi fotogràfic i els seus orígens.

Aquests són els elements mínims necessaris per crear una imatge, per registrar la forma d’un objecte en una superfície fotosensible. Per pocs elements que siguin, ja representen un espai de llibertat, de creativitat o de reinvenció.

Aquestes imatges, sense càmera ni negatiu i analògiques, em permeten connectar amb la part més processual i matèrica de la fotografia, experimentar amb els seus límits, així com reconnectar amb la nostra essència. No només admirant l’entorn natural, sinó registrant-ne l’harmonia àurea i la bellesa, aportant amb la llum un caràcter il·lusori.

Es parteix de la bellesa natural per crear bellesa estètica, però no com a mer manierisme, sinó com a via d’exploració d’altres maneres de representació, des d’on continuar reivindicant el llenguatge fotogràfic i el retorn a la natura.

Dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre
La Violeta
Carrer de l’Hostal, 15, Altafulla, Tarragona

Herbaris 1 herbaris 2

 

Herbarios una exposición de Arcangela Regis

(CAST)
Las imágenes que configuran esta exposición forman parte de una insistente investigación, a lo largo de los años y a través de la naturaleza y la luz, en la esencia del medio fotográfico y sus orígenes.

Estos son los elementos mínimos necesarios para crear una imagen, para registrar la huella de un objeto en una superficie fotosensible. Por pocos elementos que sean, ya representan un espacio de libertad, de creatividad o de reinvención.

Estas imágenes, sin cámara ni negativo y analógicas, me permiten conectar con la parte más procesual y matérica de la fotografía, experimentar con sus límites, así como reconectar con nuestra esencia. No solo admirando el entorno natural, sino registrando su armonía áurea y belleza, aportando con la luz un carácter ilusorio.

Se parte de la belleza natural para crear belleza estética, pero no como mero manierismo, sino como vía de exploración de otros modos de representación, desde donde seguir reivindicando el lenguaje fotográfico y el retorno a la naturaleza.

Sábado 7 y domingo 8 de octubre
La Violeta
Calle del Hostal, 15, Altafulla, Tarragona

img216 herbaris 4 herbaris 5