Carles Murillo, un cafè a Eina

[CAT]
Carlos Murillo va participar en la primera de les Experiències en l’edició de l’any 2012, amb un dels seus cartells en l’exposició de cartells culturals i polítics en l’edició de l’any 2014 i és un vell amic de la Festa.


Dins el cicle de conferències que organitza Eina amb el nom de Cafè amb … en el marc del Màster en Disseny Gràfic, impartirà una conferència on segurament parlarà de les coses en què creu -les idees, les solucions intel·ligents, el treball, la cultura, l’autoedició, el marginal, el paper i a fer les coses amb passió i dedicació-; potser també parlarà de tot allò en el que no creu -el star system, el mainstream, la diferència de classes, els polítics i les versions oficials.
Més informació

Dilluns 20 de febrero
A les 15 h.
Eina
Passeig de Santa Eulàlia 25

Carlos_Murillo_1 Carlos_Murillo_2

 

Carles Murillo, un café en Eina

[CAST]
Carlos Murillo participó en la primera de las Experiéncias en la edición del año 2012, con uno de sus carteles en la exposición de carteles culturales y políticos en la edición del año 2014 y es un viejo amigo de la Festa.

Dentro del ciclo de conferencias que organiza Eina con el nombre de Café amb… en el marco del Máster en Diseño Gráfico de Eina impartirá una conferencia donde seguramente hablará de las cosas en las que cree –las ideas, las soluciones inteligentes, el trabajo, la cultura, la autoedición, lo marginal, el papel y en hacer las cosas con pasión y dedicación-; quizá también hablará de todo aquello en lo que no cree –el star system, el mainstream, la diferencia de clases, los políticos y las versiones oficiales.

Más información

Lunes 20 de febrero
A las 15 h.
Eina
Passeig de Santa Eulàlia 25

Carlos_Murillo_4