L’identitat de Getxophoto

(CAT)
Carles Murillo és el responsable de la nova identitat de Getxophoto, una identitat experimental i canviant que busca divertir-se i divertir-se.

Reflectir en una imatge o un cartell la identitat d’un esdeveniment sempre és difícil (i sinó que ho preguntin als membres del col·lectiu de la Festa, que se les veuen i les desitgen per trobar la de cada any), Carles s’ha inspirat en el concepte del joc i un ús excel·lent de la tipografia en moviment, fins a aconseguir una estètica audaç que dialoga amb l’essència de l’art visual.

Carles Murillo va participar a l’edició del 2012 de la Festa del Grafisme a l’apartat d’Experiències, al costat de Sara Santos.

Carles Murillo_2

La identidad de Getxophoto

(CAST)
Carles Murillo es el responsable de la nueva identidad de Getxophoto, una identidad experimental y cambiante que busca divertirse y divertir.

Reflejar en una imagen o un cartel la identidad de un evento siempre es difícil (y sino que se lo pregunten a los miembros del colectivo de la Festa, que se las ven y se las desean para encontrar la de cada año), Carles se ha inspirado en el concepto del juego y un excelente uso de la tipografía en movimiento, hasta conseguir una estética audaz que dialoga con la esencia del arte visual.

Carles Murillo participó en la edición del 2012 de la Festa del Grafisme en el apartado de Experiencias, junto a Sara Santos.

Carles Murillo_4 Carles Murillo_3