Posterzine, número 4, Anthony Burrill

(CAT)
People of Print és un projecte iniciat l’any 2008 com a directori d’il·lustradors, dissenyadors i impressors, que combina aspectes creatius i comercials de la professió amb el propòsit d’educar i inspirar a la comunitat del disseny.

Posterzine ™ és una de les seves propostes; una mini-revista que es desplega fins a arribar a un format A1 (594 X 841 mm) i que sol estar dedicat a la feina d’una persona i que sol incloure una entrevista o informació sobre el personatge. Posterzine ™ és l’únic pòster del món registrat a la British Library com a revista.

El número 4 de la col·lecció està dedicat a Anthony Burrill; entrevistat per Rob Alderson i imprès a 2 tintes sobre un paper Fedrigoni Arcoprint Extra White.

Burrill és el responsable d’impartir un dels tallers de la festa en l’edició de la Festa del Grafisme 2018.

Posterzine_Burrill

 

 

 

Posterzine, número 4, Anthony Burrill

(CAST)
People of Print es un proyecto iniciado el año 2008 como directorio de ilustradores, diseñadores e impresores, que combina aspectos creativos y comerciales de la profesión con el propósito de educar e inspirar a la comunidad del diseño.

Posterzine™ es una de sus propuestas; una mini-revista que se despliega hasta alcanzar un formato A1 (594 X 841 mm) y que suele estar dedicado al trabajo de una persona y que suele incluir una entrevista o información sobre el personaje. Posterzine™ es el único poster del mundo registrado en la British Library como revista.

El número 4 de la colección esta dedicado a Anthony Burrill; entrevistado por Rob Alderson e impreso a 2 tintas sobre un papel Fedrigoni Arcoprint Extra White.

Burrill es el responsable de impartir uno de los tallers de la festa en la edición de la Festa del Grafisme 2018.

 

 

 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.