ADGFAD entrevista a la Festa del Grafisme

(CAT)

L’Associació de Dissenyadors Gràfics del FAD té un web molt activa en la qual a més de tota la informació sobre els premis Laus inclou textos, entrevistes i notícies sobre el món del disseny gràfic en apartats com People, Idees, World, etc.

En l’apartat d’Idees podeu llegir una entrevista que han realitzat a tres dels membres del col·lectiu organitzador (Manel Gravalos, Raúl Goñi i Jaime Pujagut) i en la qual parlem dels Tallers de la Festa, la nostra història i el nostre futur.

Ho pots llegir aquí

Festa_Entrevista

ADGFAD entrevista a la Festa del Grafisme

(CAST)
La Asociación de Diseñadores Gráficos del Fad tiene una web muy activa en la que además de toda la información sobre los premios Laus incluye textos, entrevistas y noticias sobre el mundo del diseño gráfico en apartados como People, Ideas, World, etc.

En el apartado de Ideas podéis leer una entrevista que han realizado a tres de los miembros del colectivo organizador (Manel Gravalos, Raúl Goñi y Jaime Pujagut) y en la que hablamos de los Talleres de la Festa, nuestra historia y nuestro futuro.

Puedes leerla aquí