Disseny per viure a betevé

(CAT)
El programa Àrtic de betevé va dedicar uns minuts a informar sobre el desenvolupament de les Jornades Disseny per viure dedicades en aquesta edició a la diversitat funcional, les pròtesis i els ciborgs.

En el vídeo (d’uns 9 minuts de durada) apareix Raúl Goñi, membre del col·lectiu organitzador de la Festa del Grafisme i responsable dels Tallers de la Festa.

Raúl Goñi es defineix com antidiseñador i treballa sobre la idea de disseny atent. El disseny s’ha centrat en el sentit de la vista i ha oblidat la resta dels sentits. Goñi vol recuperar les nostres capacitats sensorials com ara altaveus per comunicar-se o només escoltar.

 

Raúl parla del 3’45 al 4’36 / Raúl habla del 3’45 al 4’36

 

Disseny per viure en betevé

(CAST)
El programa Àrtic de betevé dedicó unos minutos a informar sobre el desarrollo de las Jornadas Disseny per viure dedicadas en esta edición a la diversidad funcional, las prótesis y los ciborgs.

En el video (de unos 9 minutos de duración) aparece Raúl Goñi, miembro del colectivo organizador de la Festa del Grafisme y responsable de los Tallers de la Festa.

Raúl Goñi se define como antidiseñador y trabaja sobre la idea de diseño atento. El diseño se ha centrado en el sentido de la vista y ha olvidado el resto de los sentidos. Goñi quiere recuperar nuestras capacidades sensoriales como por ejemplo altavoces para comunicarse o sólo escuchar.