Miscel·lània. Ampparito

(CAT)
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBla

Ampparito és una jove artista espanyola que treballa subvertint objectes, significats i realitats per a generar noves experiències o situacions. Estàs poden aconseguir una àmplia gamma de resultats, des de la més absoluta indiferència fins a la reflexió més profunda, a través de la desorientació o la contemplació.

BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla

Ampparito_1 Ampparito_3

Miscelánea. Ampparito

(CAST)
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBla

Ampparito es una joven artista española que trabaja subvirtiendo objetos, significados y realidades para generar nuevas experiencias o situaciones. Estás pueden alcanzar una amplia gama de resultados, desde la más absoluta indiferencia hasta la reflexión más profunda, a través de la desorientación o la contemplación.

BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla
BlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBlaBla

Ampparito_4