ADGTalk. Mariano Herrera: la construcció de la imatge fotográfica

Mariano Herrera, fotògraf amb 25 anys de trajectòria, explicarà la seva visió sobre la construcció de la imatge fotogràfica. Per a això compartirà algunes experiències personals en l’àmbit de la fotografia comercial intercalades amb algunes fites dins de la història de la fotografia que ens ajudaran a entendre aspectes fonamentals —des del seu punt de vista— dins de la construcció d’una estètica fotogràfica com a vehicle de la comunicació visual.

L’ADG va participar amb l’exposició 40 anys de Laus a l’edició del 2010 de la Festa del Grafisme.

23 d’octubre
A les 19:00 h
Disseny Hub Barcelona, Sala C
Apertura de portes: 18: 30h entrada Glòries 3

Entrada: 3 euros (+despeses de gestió)
Socis ADG gratuït (limitat a 1 entrada per soci/a)
Aforament limitat, compra la teva entrada aquí.

 

Mariano Herrera

 

ADGTalk. Mariano Herrera: la construcción de la imagen fotográfica

Mariano Herrera, fotógrafo con 25 años de trayectoria, explicará su visión acerca de la construcción de la imagen fotográfica. Para ello compartirá algunas experiencias personales en el ámbito de la fotografía comercial intercaladas con algunos hitos dentro de la historia de la fotografía que nos ayudarán a entender aspectos fundamentales —desde su punto de vista— dentro de la construcción de una estética fotográfica como vehículo de la comunicación visual.

ADG participó con la exposición 40 anys de Laus en la edición del 2010 de la Festa del Grafisme.

23 de octubre
A las 19:00 h
Disseny Hub Barcelona, Sala C
Apertura de puertas: 18.30h. entrada Glòries 3

Entrada: 3 euros (+gastos de gestión)
*Socios ADG gratuito (limitado a 1 entrada por socio/a)
Aforo limitado, compra tu entrada aquí.

Mariano Herrera 2