# estar-se a casa 24

(CAT)
Mapes i conferències. Alguns suggeriments per viatjar el cap de setmana sense sortir de casa i per recuperar, en vídeo, moments del passat.

Al web urban rail podreu viatjar per la ciutat de el món que més us agradi. Mirant els plànols de metro es pot escollir parada d’inici i final, comparar les línies que té cada ciutat i gaudir una altra vegada del concepte mapa-visualització, que va popularitzar el metro de Londres.

Si el vostre és la il·lustració, a la pàgina de They Draw and Travel, trobareu plànols il·lustrats de multitud de ciutats, alguns inventats, altres temàtics (menjar, art, etc), irònics, suggerents, narratius …

I per reviure el passat, res millor que visitar els Greatest Hits! de la mediateca del Museu del Disseny de Barcelona on podreu tornar a sentir conferències (Lluís Bassat o Gilles Lipovetsky) o visitar exposicions guiades (Helvetica amb Laura Meseguer o Efecte Souvenir amb Oscar Guayabero)

 

 

A food

 

# estar-se a casa 24

(CAST)
Mapas y conferencias. Algunas sugerencias para viajar el fin de semana sin salir de casa y para recuperar, en vídeo, momentos del pasado.

En la web urban rail podréis viajar por la ciudad del mundo que más os guste. Mirando los planos del metro se puede escoger parada de inicio y final, comparar las líneas que tiene cada ciudad y disfrutar otra vez del concepto mapa-visualización, que popularizó el metro de Londres.

Si lo vuestro es la ilustración, en la página de They Draw and Travel, encontrareis planos ilustrados de multitud de ciudades, algunos inventados, otros temáticos (comida, arte, etc), irónicos, sugerentes, narrativos…

Y para revivir el pasado, nada mejor que visitar los Greatest Hits! de la mediateca del Museo del Diseño de Barcelona donde podréis volver a oír conferencias (Lluís Bassat o Gilles Lipovetsky), visitar exposiciones guiadas (Helvetica con Laura Meseguer o Efecte Souvenir con Oscar Guayabero)