La invasió dels cartells tipogràfics

(CAT)
El projecte de Raúl Goñi, Public Protest Poster segueix amb la seva difusió estel·lar en els mitjans, en aquesta ocasió a través d’una entrevista publicada en la web de AdgFad.

ppp, és una iniciativa que continua creixent i cridant a la participació, ens convida a continuar democratitzant l’imaginari visual i espacial urbà a través de la seva pàgina web, com a eina perquè qualsevol dissenyi el seu pòster tipogràfic, el comparteixi amb la comunitat i el vegi projectat en les parets de la ciutat. Pots llegir l’entrevista completa aquí.

Raúl Goñi forma part del col·lectiu organitzador de la Festa del Grafisme i és l’impulsor dels Tallers de la Festa.

 

Les fotografies de les projeccions són obra de María Vives.

 

Raul_Festa_2 Raul_Festa_3

 

La invasión de los carteles tipográficos

(CAST)
El proyecto de Raúl Goñi, Public Protest Poster sigue con su difusión estelar en los medios, en esta ocasión a través de una entrevista publicada en la web de AdgFad.

ppp, es una iniciativa que sigue creciendo  y llamando a la participación, nos invita a seguir democratizando el imaginario visual y espacial urbano a través de su página web, como herramienta para que cualquiera diseñe su póster tipográfico, lo comparta con la comunidad y lo vea proyectado en las paredes de la ciudad. Puedes leer la entrevista completa aquí.

Raúl Goñi forma parte del colectivo organizador de la Festa del Grafisme y es el impulsor de los Tallers de la Festa.

 

Las fotografías de las proyecciones son obra de María Vives.