Les veïnes de Silvia

(CAT)

Silvia Yruela va ser una de les persones importants en les dues últimes edicions dels Tallers de la Festa. També ha estat durant dos llargs anys un membre actiu del col·lectiu organitzador de la Festa.

En el seu web es defineix així: En la meva vida professional hi ha hagut un punt d’inflexió. La vocació de la meva vida sempre ha estat el disseny gràfic i la il·lustració, així que vaig decidir dedicar-me a ella com a professió. Continuo aprenent tot el temps, revisant noves tendències i projectes recents, assistint a tallers i xerrades.

Durant el llarg període del confinament s’ha dedicat, entre altres coses, a realitzar il·lustracions de moltes de les veïnes amb les quals s’ha relacionat aquests dies.

Nosaltres volem compartir amb vosaltres algunes de les seves il·lustracions i en el blog de Blanc li han fet una entrevista que podeu llegir completa aquí.

Instagram

 

 

Silvia_1 Silvia_3 Silvia_4 Silvia_5

 

Las vecinas de Silvia

(CAST)
Silvia Yruela fue una de las personas importantes en las dos últimas ediciones de los Tallers de la Festa. También ha sido durante dos largos años un miembro activo del colectivo organizador de la Festa.

Durante el largo periodo del confinamiento se ha dedicado, entre otras cosas, a realizar ilustraciones de muchas de las vecinas con las que se ha relacionado estos días.

En su web se define así: En mi vida profesional ha habido un punto de inflexión. La vocación de mi vida siempre ha sido el diseño gráfico y la ilustración, así que decidí dedicarme a ella como profesión. Sigo aprendiendo todo el tiempo, revisando nuevas tendencias y proyectos recientes, asistiendo a talleres y charlas.

Nosotros queremos compartir con vosotros algunas de sus ilustraciones y en el blog de Blanc le han hecho una entrevista que podéis leer completa aquí.

Instagram

 

Silvia_6 Silvia_7 Silvia_8