2020-2014 Viatge en el temps

(CAT)
Fa uns dies ja vam publicar Els nous Passaports noruecs, on parlàvem de les coincidències entre els nous passaports de Noruega i el passaport de la Festa. Avui volem fer notar altres coincidències amb una campanya de prevenció de la COVID19.

Una de les presentacions de la cinquena edició de Disseny per viure, corresponent als projectes de l’exposició Emergència!, era la de la campanya Jo Nosaltres Tothom
realitzada per Família Design Studio per a l’Ajuntament de Barcelona. La campanya de prevenció contra el COVID19 transmetia la idea de comunitat i els esforços personals necessaris per a evitar la propagació de virus. Una proposta neta i senzilla desenvolupada a partir del concepte de comunitat.

Una idea que coincideix en el seu plantejament amb la imatge per a la Festa de l’any 2014, Jo Tu Ell Nosaltres Vosaltres Setembre Portbou, que es basava en la idea que el mes de setembre tothom estava convidat a participar a la Festa.

post_festa_3 post_festa_4

 

2020-2014 Viaje en el tiempo

(CAST)
Hace unos días ya publicamos Els nous passaports noruecs, donde hablábamos de las coincidencias entre los nuevos pasaportes de Noruega y el pasaporte de la Festa. Hoy queremos hacer notar otras coincidencias con una campaña de prevención de la COVID19.

Una de las presentaciones de la quinta edición de Disseny per viure, correspondiente a los proyectos de la exposición Emergència!, era la de la campaña Jo Nosaltres Tothom realizada por Familia Design Studio para el Ayuntamiento de Barcelona. La campaña de prevención contra el COVID19 transmitía la idea de comunidad y los esfuerzos personales necesarios para evitar la propagación del virus. Una propuesta limpia y sencilla desarrollada a partir del concepto de comunidad.

Una idea que coincide en su planteamiento con la imagen para la Festa del año 2014, Jo Tu Ell Nosaltres Vosaltres Setembre Portbou, que se basaba en la idea de que el mes de septiembre todo el mundo estaba invitado a participar en la Festa.

post_festa_5 post_festa_6

post_festa