Design with impact

(CAT)
Un espai per aprendre i conèixer nous professionals de sector de la creativitat que ens ajudaran a entendre que la importància de el disseny en la societat actual.

Design with impact, és una iniciativa de Roca Barcelona Gallery que neix per donar veu a joves dissenyadors i creatius per exposar la seva visió des de l’enfocament de la sensibilització, el disseny de producte i el branding.

Entre els participants a aquesta tercera edició es troben Júlia Solans, amiga de la Festa i responsable de comunicació en un parell d’edicions i Jordi Roca de Ladissenyadora que va participar en les experiències de la Festa en la seva edició de l’any 2014 i ens va preparar una de les paelles en l’edició de l’any 2018.

Programa
17:00
Borja Martínez, Lo Siento Studio
17:30
Júlia Solans
18:00
Sebastián Mealla, ProtoPixel
18:30
Ladyssenyadora
19:00
Júlia Esqué
19:30
Pablo Figuera, Gofi Design
20:00
Lagranja Design

Dimecres 16 de desembre
De 17:00 a 21:00
Instagram live a @rocabarcelonagallery

 Més informació

Design_with_impact_2

 Design with impact  

(CAST)
Un espacio para aprender y conocer nuevos profesionales del sector de la creatividad que nos ayudarán a entender que la importancia del diseño en la sociedad actual.

Design with impact, es una iniciativa de Roca Barcelona Gallery que nace para dar voz a jóvenes diseñadores y creativos para exponer su visión desde el enfoque de la sensibilización, el diseño de producto y el branding.

Entre los participantes a esta tercera edición se encuentran Júlia Solans, amiga de la Festa y responsable de comunicación en un par de ediciones y Jordi Roca de Ladissenyadora que participó en las Experiencias de la Festa en su edición del año 2014 y nos preparó una de las paellas en la edición del año 2018.

Programa
17:00
Borja Martínez, Lo Siento Studio
17:30
Júlia Solans
18:00
Sebastián Mealla, ProtoPixel
18:30
Ladyssenyadora
19:00
Júlia Esqué
19:30
Pablo Figuera, Gofi Design
20:00
LaGranja Design

Miércoles 16 de diciembre
De 17:00 a 21:00
Instagram live a @rocabarcelonagallery

Más información