The Sacred and the Real a Santa Coloma de Gramenet

(CAT)
En un post del 4 de novembre de l’any passat us convidàvem a participar en un verkami per a l’edició d’un fotollibre. Un llibre que ja ha passat per impremta i ha vist la llum.

The Sacred and the Real és un projecte de Gemma Miralda, del qual ara en podràs gaudir (per un temps limitat) en un altre format.

El Centre d´Art Contemporani Can Sisteré presenta l´exposició de les fotografies de Gemma Miralda, que il·lustren i mostren la relació ancestral entre l´ésser humà i la natura, centrats en el context del món dels pastors al Pirineu català i aragonès.

El Centre Cultural Can Sisteré difon una diversitat de manifestacions d’art contemporani per apropar-lo al públic i familiaritzar-lo amb els diferents continguts i llenguatges visuals i plàstics emergents. També procura ser un espai cultural per a la trobada, el debat i la reflexió ciutadana, i una eina per a la informació, l’aprenentatge, la sensibilització i el gaudi dels seus usuaris/àries.

Inauguració
Divendres 19 de novembre a les 20:00

Exposició
Del 19 de novembre al 23 de gener de 2022

Can Sisteré
Carrer de Sant Carles s/n
Santa Coloma de Gramenet
Horaris
De dimarts a divendres de 17:00 a 21:00
Dissabtes de 11:00 a 13:30 i de 17:00 a 21:00
Diumenges de 11:00 a 13:30

 

The Sacred and the Real en Santa Coloma de Gramenet

(CAST)
En un post del 4 de noviembre del año pasado, os invitábamos a participar en un verkami para la edición de un fotolibro. Un libro que ya ha pasado por imprenta y ha visto la luz.

The Sacred and the Real es un proyecto de Gemma Miralda, del que ahora podrás disfrutar (por un tiempo limitado) en otro formato.

El Centro de Arte Contemporáneo Can Sisteré presenta la exposición de las fotografías de Gemma Miralda, que ilustran y muestran la relación ancestral entre el ser humano y la naturaleza, centrados en el contexto del mundo de los pastores en el Pirineo catalán y aragonés.

El Centro Cultural Can Sisteré difunde una diversidad de manifestaciones de arte contemporáneo, para acercarlo al público y familiarizarlo con los diferentes contenidos y lenguajes visuales y plásticos emergentes. También procura ser un espacio cultural para el encuentro, el debate y la reflexión ciudadana, y una herramienta para la información, el aprendizaje, la sensibilización y el disfrute de sus usuarios/as.

Inauguración
Viernes 19 de noviembre a las 20:00

Exposición
Del 19 de noviembre al 23 de enero de 2022

Can Sisteré
Carrer de Sant Carles s/n
Santa Coloma de Gramenet
Horarios
De martes a viernes de 17:00 a 21:00
Sábados de 11:00 a 13:30 y de 17:00 a 21:00
Domingos de 11:00 a 13:30