Premis Ciutat de Barcelona

(CAT)

El col·lectiu Societat 0, participants a les dues darreres edicions de la Festa del Grafisme, han rebut el Premi Ciutat de Barcelona a l’apartat d’Arquitectura, Urbanisme i Disseny 2021, gràcies al projecte de disseny i muntatge de l’exposició Our Gardens Needs Its Flowers, que va tenir lloc al Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet.

Societat 0 va presentar a l’edició del 2018 el dispensador portable, així com a la segona Pre-Festa celebrada al carrer Urgel de Barcelona, i a l’edició del 2019 van participar en una de les Experiències.

Sociedad 0_1 Sociedad 0_2

 

Premios Ciutat de Barcelona

(CAST)
El colectivo Sociedad 0, participantes en las dos últimas ediciones de la Festa del Grafisme, han recibido el Premio Ciutat de Barcelona en el apartado de Arquitectura, Urbanismo y Diseño 2021, gracias al proyecto de diseño y montaje de la exposición Our Gardens Needs Its Flowers, que tuvo lugar en el Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet.

Sociedad 0 presentó en la edición del 2018 el dispensador portable, así como en la segunda Pre-Festa celebrada en la calle Urgel de Barcelona, y en la edición del 2019 participaron en una de las Experiencias.