Exposició Isotype

(CAT)
Fins a finals de juliol, es pot veure a la biblioteca d’Elisava, una exposició de dicada al projecte Isotype, un llenguatge visual creat el 1937 pel filòsof austríac Otto Neurath i els grafistes Gernt Arnzt i Marie Neurath.

A l’edició de la Festa de 2013, Rosa Llop ja va presentar una exposició sobre el mateix tema, l’Isotype un sistema que s’ha convertit en un dels èxits més grans del disseny gràfic, un llenguatge amb un diccionari de símbols reconeixibles i una gramàtica que estableix les normes per assignar significats.

Si al setembre de 2013 no vas estar a l’edició de la Festa, ara pots gaudir d’Isotype a Elisava.

De l’11 de maig al 29 de juliol
Biblioteca Enric Bricall (Elisava, 4a planta)

Isotype_2_web

 

Exposición Isotype

(CAST)
Hasta finales de julio, puede verse en la biblioteca de Elisava, una exposición de dicada al proyecto Isotype, un lenguaje visual creado en 1937 por el filósofo austríaco Otto Neurath y los grafistas Gernt Arnzt y Marie Neurath.

En la edición de la Festa de 2013, Rosa Llop ya presentó una exposición sobre el mismo tema, el Isotype un sistema que se ha convertido en uno de los mayores logros del diseño gráfico, un lenguaje con un diccionario de símbolos reconocibles y una gramática que establece las normas para asignar significados.

Si en septiembre de 2013 no estuviste en la edición de la Festa, ahora puedes disfrutar de Isotype en Elisava.

Del 11 de mayo al 29 de julio
Biblioteca Enric Bricall (Elisava, 4ª planta)

Isotype_3_web