Vignelli 90

(CAT)
Una exposició de cartells en línia per celebrar el que hauria estat el 90è aniversari de Massimo Vignelli. 252 cartells de 46 països intentant expressar la seva visió i el seu llegat usant imatge i tipografia aplicada a un cartell.
Una iniciativa d’Amijai Benderski & Juan Martín Lusiardo & Santiago Ternande, que ha comptat amb el suport de The Vignelli Center for Design Studies & The Vignelli Archive.

Entre els participants hi ha Andreu Balius, participant actiu de la Festa a les seves primeres edicions, Mario Eskenazi que va participar a la primera edició de la Festa l’any 2008 i Alain Le Quernec el nostre convidat especial a l’edició de l’any 2014.

Podeu veure tots els cartells aquí.

Andreu Balius
Andreu Balius

 

Mario Eskenazi_1

Mario Eskenazi

 

Vignelli 90

(CAST)
Una exposición de carteles en línea para celebrar el que hubiera sido el 90 aniversario de Massimo Vignelli. 252 carteles de 46 países intentando expresar su visión y su legado usando imagen y tipografía aplicada a un cartel.
Una iniciativa de Amijai Benderski & Juan Martín Lusiardo & Santiago Ternande, que han contado con el apoyo de The Vignelli Center for Design Studies & The Vignelli Archive.

Entre los participantes se encuentran Andreu Balius, participante activo de la Festa en sus primeras ediciones, Mario Eskenazi que participó en la primera edición de la Festa el año 2008 y Alain Le Quernec nuestro invitado especial en la edición del año 2014.

Podéis ver todos los carteles aquí.

Alain Le Quernec

Alain Le Quernec

Mario Eskenazi_2

Mario Eskenazi