Lex Drewinski. Posters Demo

(CAT)
Dins els actes del festival Somos Lectura i amb motiu de MadridGráfica2022, es presenta una exposició de cartells del dissenyador polonès Lex Drewinski. Un projecte comissariat pel col·lectiu Un Mundo Feliz, que va participar a l’edició de la Festa del Grafisme de l’any 2009.

Lex Drewinski entén perfectament l’essència del disseny gràfic: comunicar amb imatges. La seva feina està enfocada al disseny de cartells i el seu tema preferit és el compromís amb els problemes socials. Aquestes dues eleccions tan singulars li han permès esdevenir un dels dissenyadors més destacats del món. Per Lex els cartells són una forma de vida… i opina que “en un cartell pots fer qualsevol cosa: pots ofendre, atordir, provocar, sorprendre, però una cosa que no pots és… avorrir!”

Del 22 setembre al 20 novembre 2022
De dimarts a divendres: de 16:00 a 20:00.
Dissabtes i festius: de 11:30 a 14:00 i de 16:30 a 20:00
Casa del Lector. Matadero, Plaça de Legazpi,8, Madrid
Entrada lliure

 Lex D_1 Lex D_2 Lex D_3 Lex D_4 Lex D_5 Lex D_6

 

 Lex Drewinski. Posters Demo

(CAST)
Dentro de los actos del festival Somos Lectura y con motivo de MadridGráfica2022, se presenta una exposición de carteles del diseñador polaco Lex Drewinski. Un proyecto comisariado por el colectivo Un Mundo Feliz, que participó en la edición de la Festa del Grafisme del año 2009.

Lex Drewinski entiende perfectamente la esencia del diseño gráfico: comunicar con imágenes. Su trabajo está enfocado al diseño de carteles y su tema preferido es el compromiso con los problemas sociales. Estas dos elecciones tan singulares le han permitido llegar a ser uno de los diseñadores más destacados del mundo. Para Lex los carteles son una forma de vida… y opina que “en un cartel puedes hacer cualquier cosa: puedes ofender, aturdir, provocar, asombrar, pero algo que no puedes es… ¡aburrir!”

Del 22 septiembre al 20 noviembre 2022
De martes a viernes: 16:00 a 20:00.
Sábados y festivos: 11:30 a 14:00 y de 16:30 a 20:00
Casa del Lector. Matadero, Plaza de Legazpi,8, Madrid
Entrada libre

Lex D_7 Lex D_8 Lex D_9 Lex D_10 Lex D_11 Lex D_12