Presentem la imatge gràfica de la Festa

(CAT)
A partir de la temàtica que la Festa ha proposat aquest any, grafisme i paisatge, Mireia Domenech i Gemma Terol (totes dues formen part del col·lectiu organitzador) han desenvolupat la identitat de la Festa per a aquest any 2023.

Després d’inspirar-se en les senyalitzacions GR, intentar que els arbres pintessin i altres invents han arribat a un resultat inesperat, diferent del que esperaven, però que representa molt bé tant el concepte de grafisme i paisatge com el caràcter de la Festa.

La identitat s’aplicarà a les comunicacions de la Festa i es declinarà en diverses propostes per a cadascuna de les activitats associades a la Festa.

Imatge_Festa_2023_1

Imatge_Festa_2023_2

Presentamos la imagen gráfica de la Festa

(CAST)
A partir de la temática que la Festa ha propuesto este año, grafismo y paisaje, Mireia Domenech y Gemma Terol (ambas forman parte del colectivo organizador) han desarrollado la identidad de la Festa para este año 2023.

Después de inspirarse en las señalizaciones GR, de intentar que los árboles pintasen y otros inventos han llegado a un resultado inesperado, diferente de lo que esperaban, pero que representa muy bien tanto el concepto de grafismo y paisaje como el carácter de la Festa.

La identidad se aplicará a las comunicaciones de la Festa y se declinará en diversas propuestas para cada una de las actividades asociadas a la Festa.

Imatge_Festa_2023_3