ADCE Night Spain

[CAT]
La setmana que es lliuren els premis espanyols dels ADCE Awards 2016. Els equips creatius premiats presentaran els seus treballs i els membres del jurat comentaran la seva experiència en aquesta edició, la número 25 dels premis.

Entre els guanyadors es troben l’estudi Run, un dels nostres convidats en l’edició de l’any 2014 i Bisdixit que van participar en l’edició de l’any 2009 de la Festa.

Si vols podràs gaudir de l’acte de manera gratuïta i conèixer més de la feina de Run, Bisdixit i altres creatius del disseny i la comunicació visual del nostre país.

Dijous 19 de gener
A les 19,30 h.
Disseny Hub Barcelona Plaça de les Glòries 37-38
Entrada lliure

ADCENight

ADCE Night Spain

[CAST]
La próxima semana se entregan los premios españoles de los ADCE Awards 2016. Los equipos creativos premiados presentarán sus trabajos y los miembros del jurado comentarán su experiencia en esta edición, la numero 25 de los premios.

Entre los ganadores se encuentran el estudio Run, uno de nuestros invitados en la edición del año 2014 y Bisdixit que participaron en la edición del año 2009 de la Festa.

Si quieres podrás disfrutar del acto de manera gratuita y conocer más del trabajo de Run, Bisdixit y otros creativos del diseño y la comunicación visual de nuestro país.

Jueves 19 de enero
A las 19,30 h.
Disseny Hub Barcelona
Plaça de les Glòries 37-38
Entrada libre