D17_GEMINI H, ESTÈTICA NOSTÀLGICA

(CAT)
Nascuda a França, al camp normanda, va ser introduïda des de molt jove pels seus mestres en l’artesania i les tècniques artístiques. Encoratjada pels seus pares, aquest interès es va convertir ràpidament en una passió.

Quan era estudiant va tenir l’oportunitat de treballar unes setmanes en una empresa al territori de la nació Mohawk de Kahnawake a Canadà. Una trobada amb la dissenyadora Tammy Beauvais li va despertar el gust per viatjar i renovar-se amb el desig de conèixer diferents cultures, llegendes, la importància de narrar històries i la necessitat de confiar-hi. Des que es va graduar a l’escola de disseny de moda de Lió (França) el 2008 i després de viure cinc anys a Seül (Corea del Sud) Gemini.H s’ha centrat en la seva carrera artística.

Des de la fabricació de paper a partir de deixalles de paper fins al tenyit botànic, des del teixit fins a la pintura de belles arts, des del brodat contemporani fins a la il·lustració, Gemini.H permet que la inspiració del moment dirigeixi les seves decisions artístiques i les històries que comparteix.

El seu treball com a il·lustradora se centra en els petits moments que sorgeixen cada dia per reflectir l’elegància dels dies passats i reflecteix l’estètica de principis del segle XX a les seves belles il·lustracions a llapis de color nebulós que tenen un peu fermament plantat al món contemporani. Un treball que encaixa perfectament en el tema de grafisme i paisatge, que la Festa del Grafisme està investigant aquest any. Gaudeix-ho.

Gemini H-3 Gemini H-4

D17_GEMINI H, ESTÉTICA NOSTÁLGICA

(CAST)
Nacida en Francia, en la campiña normanda, fue introducida desde muy joven por sus maestros en la artesanía y las técnicas artísticas. Alentada por sus padres, este interés se convirtió rápidamente en una pasión.

Cuando era estudiante tuvo la oportunidad de trabajar unas semanas en una empresa en el territorio de la nación Mohawk de Kahnawake en Canadá. Un encuentro con la diseñadora Tammy Beauvais le despertó el gusto por viajar y renovarse con el deseo de conocer diferentes culturas, leyendas, la importancia de contar historias y la necesidad de confiar en ella misma. Desde que se graduó en la escuela de diseño de moda de Lyon (Francia) en 2008 y tras vivir cinco años en Seúl (Corea del Sur) Gemini.H se ha centrado en su carrera artística.

Desde la fabricación de papel a partir de desechos de papel hasta el teñido botánico, desde el tejido hasta la pintura de bellas artes, desde el bordado contemporáneo hasta la ilustración, Gemini.H permite que la inspiración del momento dirija sus decisiones artísticas y las historias que comparte.

Su trabajo como ilustrador se centra en los pequeños momentos que surgen todos los días para reflejar la elegancia de los días pasados, ella suspira por la estética pasada de principios del siglo XX en sus bellas ilustraciones a lápiz de color nebuloso que tienen un pie firmemente plantado en el mundo contemporáneo. Un trabajo que encaja perfectamente en el tema de grafismo y paisaje, que la Festa del Grafisme esta investigando este año. Disfrútalo.

Gemini H-1 Gemini H-2_web