Eduard Olivella. Documentant cultura

(CAT)

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona presenta l’exposició Eduard Olivella. Documentant cultura.

La selecció, integrada per més de cent fotografies i documents, fa un repàs de la trajectòria professional d’Eduard Olivella, vinculada a la vida cultural barcelonina. Així mateix, documenta alguns aspectes dels processos socioculturals que van experimentar les classes mitjanes barcelonines des de principis dels anys setanta fins després dels Jocs Olímpics, un període que es va caracteritzar per un gran dinamisme i una expansió del consum cultural.

La Festa del Grafisme li va dedicar una exposició homenatge en l’edició de l’any 2016; els assidus a la Festa mai oblidaran les festes de benvinguda a la seva caseta de pescadors a la platja de Portbou i els organitzadors de la Festa li devem gratitud eterna i us convidem a que aneu a veure les seves fotografies.

Arxiu Fotogràfic de Barcelona
Plaça Pons i Clerc 2, planta 2ª
Inauguració
Dimarts 27 de noviembre a les 19:00 h.
Exposició
Del 29 de novembre de 2018 al 18 de maig de 2019
De dilluns a dissabte, de 10:00 a 19:00 h. Festius tancat.
Entrada gratuïta

 

E. Olivella
Rodatge de la pel·licula La teta y la luna, 1994. AFB. E. Olivella
Rodaje de la película La teta y la luna, 1994. AFB. E. Olivella

 

Eduard Olivella. Documentando cultura

(CAST)
El Arxiu Fotogràfic de Barcelona presenta la exposición Eduard Olivella. Documentando cultura.

La selección, integrada per más de cien fotografías y documentos, hace un repaso de la trayectoria profesional de Eduard Olivella, vinculada a la vida cultural barcelonesa. Al mismo tiempo documenta algunos aspectos de los procesos socioculturales que experimentaron las clases medias barcelonesas desde principios de los años setenta hasta después de los Juegos Olímpicos, un periodo que se caracterizó por un gran dinamismo y una expansión del consumo cultural.

La Festa del Grafisme le dedicó una exposición homenaje en la edición del año 2016; los asiduos a la Festa nunca olvidarán las fiestas de bienvenida en su caseta de pescadores en la playa de Portbou y los organizadores de la Festa le debemos gratitud eterna y os invitamos a que vayáis a ver sus fotografías.

Arxiu Fotogràfic de Barcelona
Plaça Pons i Clerc 2, planta 2ª
Inauguración
Martes 27 de noviembre a las 19:00 h.
Exposición
Del 29 de noviembre de 2018 al 18 de mayo de 2019
De lunes a sábado, de 10:00 a 19:00 h. Festivos cerrado.
Entrada gratuita