Els nous passaports noruecs

(CAT)
El disseny dels nous passaports noruecs realitzats per l’estudi Neue inclouen il·lustracions de paisatges a cada pàgina; el concepte celebra el poder de connexió de la natura i es transforma sota la llum ultraviolada.

Encara que amb grans diferències a nivell de producció i acabats, el mateix concepte està present en el passaport que Mireia Domenech, va dissenyar per als amics de la Festa, que varem llençar (la veritat és que sense molt èxit) en l’edició de 2018.

post_pasaport_2 post_pasaport_4

 

Los nuevos pasaportes noruegos

(CAST)
El diseño de los nuevos pasaportes noruegos realizados por el estudio Neue incluyen ilustraciones de paisajes en cada página; el concepto celebra el poder de conexión de la naturaleza y se transforma bajo la luz ultravioleta.

Aunque con grandes diferencias a nivel de producción y acabados, el mismo concepto está presente en el pasaporte que Mireia Domenech, diseñó para los amigos de la Festa, que lanzamos (la verdad es que sin mucho éxito) en la edición de 2018.

post_pasaport_3 post_pasaport_5