Vols ser mecenes?

(CAT)
Ja s’ha iniciat la campanya a Verkami per ser mecenes en l’edició del fotollibre The Sacred and the Real, de la qual us informàvem en un post del passat mes d’octubre.

Les fotos del llibre, de Gemma Miralda, tracten sobre la relació ancestral de l’ésser humà i la natura en el context dels pastors al Pirineu català i aragonès. Un projecte en el qual està implicat Joancarles Casasín, membre del col·lectiu Grrr, assidu participant de la Festa i responsable de la gran majoria de tallers Tiporbou celebrats en les seves diferents edicions. El disseny de el llibre és d’Opisso Studio, que va participar en l’edició de 2014.

Vols ser mecenes ?, apunta’t aquí

The Sacred&the Real

 

¿Quieres ser mecenas?

(CAST)
Ya se ha iniciado la campaña en Verkami para ser mecenas en la edición del fotolibro The Sacred and the Real, de la que os informábamos en un post del pasado mes de octubre.

Las fotos del libro, de Gemma Miralda, tratan sobre la relación ancestral del ser humano y la naturaleza en el contexto de los pastores en el Pirineo catalán y aragonés. Un proyecto en el que está implicado Joancarles Casasín, miembro del colectivo Grrr, asiduo participante de la Festa y responsable de la gran mayoría de talleres Tiporbou celebrados en sus distintas ediciones. El diseño del libro es de Opisso Studio, que participó en la edición de 2014.

¿Quieres ser mecenas?, apúntate aquí