El temps és or?

(CAT)
El Festival de disseny Blanc, està emetent a la plataforma Twitch, unes sessions prèvies a la celebració del festival que aquest any serà també online.

En una de les sessions que han anomenat El tiempo es dinero han comptat amb la intervenció de Silvia Yruela (de l’equip de la Festa del Grafisme i els Tallers de la Festa en les últimes edicions celebrades) i Misterio Studio, del què forma part Mireia Domenech , membre del col·lectiu organitzador de la Festa.

Pots sentir-les i veure-les al canal Blanc de twitch.tv, aquí.

 

¿El tiempo es oro?

(CAST)
El Festival de diseño Blanc, está emitiendo en la plataforma Twitch, unas sesiones previas a la celebración del festival que este año será también online.

En una de las sesiones que han llamado El tiempo es dinero han contado con la intervención de Silvia Yruela (del equipo de la Festa del Grafisme y los Tallers de la Festa en las últimas ediciones celebradas) y Misterio Studio, del que forma parte Mireia Domenech, que forma parte del colectivo organizador de la Festa.

Puedes oírlas y verlas en el canal Blanc de twitch.tv, aquí.