Gràcies Xavi

(CAT)
A l’última Assemblea de Sòcies de l’ADG-FAD, celebrada el passat 20 de juny de 2023, al Disseny Hub de Barcelona, Xavi Boronat –amic i participant a la Festa del Grafisme des dels seus inicis– va explicar que, fa alguns anys , l’ADG-FAD col·laborava amb la Festa i va preguntar si la relació es mantenia. Davant la resposta negativa, va dir que parlaria amb nosaltres perquè tornéssim a contactar i que almenys ens en fessin difusió.

Abans de res, agraïm a en Xavi que segueixi pensant en nosaltres, sabem que tenim un lloc en la seva ment i el seu cor. També volem deixar constància que ADG-FAD ens ha donat suport sempre que els ho hem demanat i que segurament el nostre esperit anàrquic i amateur sigui el que ha provocat la manca de relació en els darrers anys.

També volem deixar constància que aquesta nota que apareix al bloc de la Festa no obeeix a cap tipus de pressió, simplement l’autor (Jaume Pujagut) com a soci (actualment poc practicant) d’ADG-FAD ho va descobrir en llegir l’acta de l´Assemblea. Així que gràcies en Xavi.

Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que, una vegada més, la cultura està amenaçada #stopcensura

FAD_STOPCENSURA_CAT

 

Gracias Xavier

(CAST)
En la última Asamblea de Socias/os del ADG-FAD, celebrada el pasado 20 de junio de 2023, en el Disseny Hub de Barcelona, Xavier Boronat –amigo y participante en la Festa del Grafisme desde sus inicios– explicó que, hace algunos años, el ADG-FAD colaboraba con la Festa y preguntó si la relación se mantenía. Ante la respuesta negativa, dijo que hablaría con nosotros para que volviéramos a contactar y que por lo menos, nos hicieran difusión.

Ante todo, agradecemos a Xavier que siga pensando en nosotros, sabemos que tenemos un lugar en su mente y su corazón. También queremos dejar constancia que ADG-FAD nos ha apoyado siempre que se lo hemos pedido y que seguramente nuestro espíritu anárquico y amateur sea el que ha provocado la falta de relación en los últimos años.

También queremos dejar constancia que esta nota que aparece en el blog de la Festa no obedece a ningún tipo de presión, simplemente el autor (Jaume Pujagut) como socio (en la actualidad, poco practicante) de ADG-FAD lo descubrió al leer el acta de la Asamblea. Así que gracias Xavier.

Aprovechamos la ocasión para recordaros que, una vez más, la cultura esta amenazada #stopcensura

FAD_STOPCENSURA_CAST