Crea paisatges a través del collage. Taller

(CAT)
Un taller dirigit per Carlota Marquina, per tal d’escalfar motors per a la Festa i passar una bona estona. Un espai per a tots els públics i necessitats, amb un màxim de 25 participants.

Tindràs la possibilitat de crear paisatges secrets a partir de retallades de paper (abstracció) o retratar un paisatge a partir de material imprès (postals, mapes, revistes, retallades) però que a partir d’una paraula assignada t’evoqui una emoció, un sentiment o un record.

L’organització procurarà tenir els materials necessaris per a la realització del taller, però agrairà que els participants aportin tot allò que puguin (tisores, Prit, material gràfic, etc).

Activitat realitzada amb l’ajut de la Associació Barcelonina del Collage

Dissabte 7 d’octubre
De 10:00 a 12:00 i de 16:00 a 18:00
Espai Teresa Manero
Inscripcions fins al 4 d’octubre a festadelgrafismeportbou@gmail.com

Collage_1 collage_2_bis Collage_2 collage_3_bis

Crea paisajes a través del collage. Taller

(CAST)
Un taller dirigido por Carlota Marquina, con el objetivo de calentar motores para la Festa y pasar un buen rato. Un espacio para todos los públicos y necesidades, con un máximo de 25 participantes.

Tendrás la posibilidad de crear paisajes secretos a partir de recortes de papel (abstracción) o retratar un paisaje a partir de material impreso (postales, mapas, revistas, recortes) pero que a partir de una palabra asignada te evoque una emoción, un sentimiento o un recuerdo.

La organización procurará tener los materiales necesarios para la realización del taller, pero agradecerá que los participantes aporten todo lo que puedan (tijeras, cola de pegar Prit, material gráfico, etc)

Actividad realizada con la ayuda de la Asociación Barcelonesa del Ciollage

Sábado 7 de octubre
De 10:00 a 12:00 y de 16:00 a 18:00
Espacio Teresa Manero
Inscripciones hasta el 4 de octubre en festadelgrafismeportbou@gmail.com

collage_4 collage_5_bis collage_5 Collage