Lo New Pub

Una instal·lació col·lectiva de David Ricart , Simon Contra i David Urazán. Comissariada per Pau Minguet i amb disseny gràfic de David Ricart, participant a l’edició de la Festa del Grafisme del 2022 i part del col·lectiu responsable de la imatge de la Festa a l’edició del 2016.

La instal·lació situada al bar de La Brossa, el transforma en un espai de poesia, so i visualitat experimental. Les propostes dels tres artistes s’acosten a la figura i obra de Guillem Viladot des de llenguatges i disciplines arriscades, compromeses amb el present.

La proposta del dissenyador David Ricart és Pare músic, fill ballador, un espai on l’artista disposa d’una constel·lació d’objectes parlants.

Al seu projecte Melomanies creuades, Simon Contra desenvolupa un diàleg entre la seva discografia i la col·lecció oculta de música de Guillem Viladot, un viatge sonor des de Jacques Brel a Renaldo & Clara, de Penderecki a Miley Cyrus.

A Poiesis virtuals l’artista visual David Urazán explora un dels primers treballs de poesia experimental de Guillem Viladot, Urt, i genera imatges a través de la intel·ligència artificial. El moviment i l’atzar componen un ball de colors, formes i, de vegades, idiomes indesxifrables.

Centre de les Arts Lliures-Fundació Joan Brossa
C/ dels Flassaders, 40, Barcelona
Exposició
Del 8 al 25 de febrer del 2024
Inauguració
Dijous 8 de febrer a les 18:00
Horaris
Dimarts, de 15:00 a 20:00
De dimecres a dissabte, de 11:00 a 20:00
Diumenge, de 11:00 a 18:00
Entrada lliure

Lo New Pub _3

 Lo New Pub

Una instalación colectiva de David Ricart, Simon Contra y David Urazán. Comisariada por Pau Minguet y con diseño gráfico de David Ricart, participante en la edición de la Festa del Grafisme del 2022 y parte del colectivo responsable de la imagen de la Festa en la edición del 2016.

La instalación situada en el bar de La Brossa, lo transforma en un espacio de poesía, sonido y visualidad experimental. Las propuestas de los tres artistas se acercan a la figura y la obra de Guillem Viladot desde lenguajes y disciplinas arriesgadas, comprometidas con el presente.

La propuesta del diseñador David Ricart es Padre músico, hijo bailador, un espació en el que el artista dispone una constelación de objetos parlantes.

En su proyecto Melomanías cruzadas, Simon Contra desarrolla un dialogo entre su discografía y la colección oculta de música de Guillem Viladot, un viaje sonoro desde Jacques Brel a Renaldo & Clara, de Penderecki a Miley Cyrus.

En Poiesis virtuales el artista visual David Urazán explora uno de los primeros trabajos de poesía experimental de Guillem Viladot, Urt, y genera imágenes a través de la inteligencia artificial. El movimiento y el azar componen un baile de colores, formas y, a veces, idiomas indescifrables.

Centre de les Arts Lliures-Fundació Joan Brossa
C/ dels Flassaders, 40, Barcelona
Exposición
Del 8 al 25 de febrero del 2024
Inauguración
Jueves 8 de febrero a les 18:00
Horarios
Martes, de 15:00 a 20:00
De miércoles a sábado, de 11:00 a 20:00
Domingo, de 11:00 a 18:00
Entrada libre

Lo New Pub _2