E ESE DAYS

(CAT)
L’Escola Superior de Disseny de Madrid (ESDM) presenta la segona edició d’E ESE DAYS, unes jornades de disseny que tindran lloc els dies 7 i 8 de febrer. Aquest esdeveniment, emmarcat el mes del disseny a Madrid, destacarà la sostenibilitat com a tema central i comptarà amb experts reconeguts de l’àmbit del disseny. Les activitats, que inclouen conferències, presentacions de projectes i experiències professionals, estaran obertes al públic interessat a conèixer les tendències i projectes innovadors al món del disseny.

Entre els participants hi ha dissenyadors i estudis com Lucas Muñoz, Raquel Buj, Fractal, Summumstudio, Passeig Estudi, Studio Animal, Jorge Penadés, Óscar Guayabero (membre del col·lectiu organitzador de la Festa), Adriana Cagigas i Mormedi.

Més informació aquí

L’Escola Superior de Disseny Madrid
Camino Vinateros, 106
28030 Madrid

E Ese Days

E ESE DAYS

(CAST)
La Escuela Superior de Diseño de Madrid (ESDM) presenta la segunda edición de E ESE DAYS, unas jornadas de diseño que tendrán lugar los días 7 y 8 de febrero. Este evento, enmarcado en el mes del diseño en Madrid, destacará la sostenibilidad como tema central y contará con reconocidos expertos del ámbito del diseño. Las actividades, que incluyen conferencias, presentaciones de proyectos y experiencias profesionales, estarán abiertas al público interesado en conocer las tendencias y proyectos innovadores en el mundo del diseño.

Entre los participantes se encuentra diseñadores y estudios como Lucas Muñoz, Raquel Buj, Fractal, Summumstudio, Paseo Estudio, Studio Animal, Jorge Penadés, Óscar Guayabero (miembro del colectivo organizador de la Festa), Adriana Cagigas y Mormedi.

Más información aquí

La Escuela Superior de Diseño Madrid
Camino Vinateros, 106
28030 Madrid

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.